Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nechci být ošklivý, ale když autor článku plného překlepů a chyb glosuje inteligenci jiných, nepůsobí to dobře. Navíc si uvědomte, kolik přešlapů vláda za ten rok udělala.

1 1
možnosti

máme někde na vysočině nebo kde obrovskou prázdnouvojenskou nemocnici, která měsíčne stojí šílený prachy tak nevím proč ji náš drahý stát nevyužije stači tam dodat personál a ne utrácet další šílený prachy v uměle vytvořené lůžkovém oddělení v Letnanech, fak to nechápu, vláda neumí organizovat a šetřit jen vyhazují prachy a to mistr Babiš deklaroval, že stát se má vést jako firma!!!!!!!!!

3 0
možnosti

vojenská nemocnice na Vysořině by byla prd platná pro nemocné v Praze

0 0
možnosti

"....že občané nejsou hloupí, že by nouzový stav neměl být, že bychom se měli spolehnout na zodpovědnost občanů."

Ale pamatuji si, jak po volbách pochyboval nad inteligencí našich občanů a že poloviona by neměla mít volobní právo.

0 0
možnosti

Sodoma s Gomora byla města, kde se lidé začali vzájemně chovat tak zle, že musela býr zničena podle Božího soudu. Vzájemné chování už máme dost bídné, přesto mi připadá, že by se tu mohlo ještě najít aspoň 10 spravedlivých.

Jestli se bojíte viru sars-cov-2, tak ten už tady prý není. Pod jeho hlavičkou však pokračuje mediální hra na nahého císaře, očkovací a testovací diktatura světových darebáků. Pokud nám tu někdo chce hodit další silnější biologickou zbraň, pokud nás nebude chránit a informovat armáda, všichni podobně zahyneme. Jinak se nemusíte bát, jsme dávno promoření. Pokud by naše zdravotnictví nemuselo dělat divná opatření, vrátil by se počet mrtvých do svého průměru (2000 úmrtí za týden, loni asi 2300).

0 1
možnosti

Čeká nás Sodoma a Gomora a jedině Všeuměl nás ochrání! Už koumá, jak nařídit nošení "zobáků" jaké nosili středověcí felčaři při moru. No a mor zmizel!

0 0
možnosti

další troubelín co hází vinu na opozici, co nechápe že odpovědnost je pořád na Vládě. Kde se pořád berete? ;-D;-D

2 4
možnosti

A teď přibyl další super odborník Landa.

Bože, coby člověk neudělal, aby byl vidět, že?

2 0
možnosti

....člověk jak člověk,ale Landa je přeci Žito...nebo ho z toho už vyléčili?

2 0
možnosti

Souhlas s autorem,vláda opravdu nejedná zcela přesvědčivě,opozice je katastrofa na kolečkách a pokud rozvolníme,do týdne se vše zavře a ještě ve větším množství. Ano,Blatný rezignoval na snahu,zcela jistě víme proč. Ač se snaží odborníci varovat před virem,rozvolněním atd,občané ČR jsou všichni virologové a i jiní ...gové. Bohužel ti,kteří nařízení dodržují a snaží se,se svezou do nemocnic s těmi ostatními.Tedy,pokud bude v nějaké místo. Avotomtoje.

3 1
možnosti

J24i92ř21í 27L77í52s88k49a

18. 2. 2021 14:28

Vsichni jsou hloupi, jen vlada je nej...akorat, ze jsme na tom skoro nejhur na svete. Porad mi to nevychazi, schopna vlada,a presto katastrofalni vysledky. Ale vy mi to urcite vysvetlite. Ja tvrdim, ze za tuto situaci zkratka muze vlada a zkuste mi to vymluvit. Kazdy vas argument rozbiju v jedne vete.

2 2
možnosti

Souhlasim.

Jsem lékařka. Co se děje v nemocnicích je děs. A politikové do všeho prázdně tlachaji. Co ze sebe vypustila opozice minuly čtvrtek byla největší demagogie.

8 2
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik