Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GS

V tom je všechno:

proroctví, vize, hodnocení, vhled do myšlenek druhých, nádech Apokalypsy, mesiášství a ten pocit zmaru z dnešního svět a dar od Boha? Nazření všehomíra s bonusem vhledu do inteligence druhých.

Je Vás někdo hoden? Smí Vás někdo následovat? Založíte církev Všeobecného Trestu?

1 0
možnosti
JP

Měl bych ještě jednu poznámku netýkající se tématu. Pokud chce pan autor kritizovat všechny ostatní za jejich nedostatečnosti, tak předpokládám, že jako jeden z nejmoudřejších, které tato planeta nosila si přečte svůj profil a opraví si ho tak, aby aspoň v českém slovosledu dával smysl. Slovosled je poměrně tristní a věřím, že i zatracovaná paní Němcová by to zvládla s bravurou dalekosáhle lepší.

0 2
možnosti
JP

Lidsky dost smutný příběh. V podstatě pán nepřišel s jediným pádným argumentem, pouze sprostě pozurážel všechny, kteří mají jiný názor. Pán ukázal jak přesně nemá diskuze vypadat.

5 2
možnosti

Trapné, ale sebevědomí Vám nechybí !

5 3
možnosti

Pan učitel a nemilionář mě pobavil. Funkčně negramotných 10 % ví, že častou součástí analýzy je otázka bottlenecku (úzkého hrdla). Jeslitže je bottleneck personál nemocnic, můžeme postavit 20 nových nemocnic a budou to jen vyhozené peníze. Stejně tak, když je bottleneck počet nábojů, můžete mít 250 děl, ale nevystřelíte více než 150 nábojů, které máte na skladě.

Analýza chování vlády by byla moc dlouhá, ale výcuc je jednoduchý. Chaotické a nefunkční

3 1
možnosti
JS

Bohužel máte stoprocentní pravdu. R^

6 2
možnosti
Foto

Ideální by bylo, kdyby se všichni co se nechtějí nakazit někam dobrovolně zavřeli a neotravovali svou nenávistí k přirozenému životu své okolí.

Dokonce bych i dobrovolně přispěl nějakou částkou, aby to měli ulehčené.

5 7
možnosti
LK

Vážený pane pravý doktore přírodních věd,

jestli jsem si něčím jist, tak jo to tím, že zemřu. Nevím zda to bude dnes nebo za padesát let, nevím zda to bude na koronavirus nebo něco jiného, ale vím jistě, že nakonec zemřu. Nijak nezpochybňuji existenci koronaviru, ale nechci prožít zbytek života ve strachu a zalezlý někde ve sklepě. A to, že se snažíte někoho vyzdvihnou a někoho dehonestovat na základě titulů je velmi smutnou ukázkou lidské ubohosti, neboť to nic nevypovídá o nositelích těchto titulů, o jejich cílech a ani o správnosti jimi předkládaných řešení.

Výše uvedené si můžeme demonstrovat řešeních předkládaných p. plk. Prymulou. Jeho výčet titulů je úctyhodný stejně jako jeho publikační činnost, ale jím navrhovaná opatření jsou vedena osobními zájmy a neberou ohled na jiný než profesní úhel pohledu. Co to udělá se společností jako celkem nevidí, protože se dívá na problém jednostranně. Nikdo se nenakazí a nikdo na Covid nezemře - úkol splněn! To, že umřeme na cokoli jiného je jedno, protože úkol zněl jasně - ochrana před Covidem.

11 3
možnosti
Foto

Dlouho jsem se tak nezasmál. ;-D;-D

4 1
možnosti
Foto

J26a28n 12Š12i57k

18. 2. 2021 8:20

Ať je to jak chce a máte pravdu či nemáte, jedno je jisté. Spoustu oblastí dnes neřídí odborníci, ale lidi mimo obor, kteří dokáží hlavně mlít pantem. Epidemie je jen jedna z nich a ukázala v plné nahotě, jak v řadě oblastí budujeme republiku. Pardon, celý svět, protože jak jste to správně zmínil, netýká se to jen Česka. Hezký den

9 0
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik