Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

No jak vidno, existuje skupinka těch co nezvládnuté vládnutí Andreje hází na opozici, na lidi a na kohokoliv, kdo se ozve. Opakování stále stejných argumentů ze strany vlády je jen snaha o vyvinění se ze své odpovědnosti. Jak vidno, pokud se něco 100x zopakuje, tak se najdou tací, co to budou nekriticky papouškovat dál.

V naší parlamentní demokracii potřebuje vláda většinu pro prosazení své vize, dosud měla vláda komunisty, existenci ostatních stran přehlížela a radostně prosazovala svoji politickou cestu. Jenže když už i komunisti zjistili, že je to cesta do pekel, a že u toho asistovat nebudou, tak má najednou vláda problém. Několik let pečlivě pěstovaná animozita v parlamentu nese své ovoce, o sprosté osobní urážky nebyla nouze a užíval si to především Andrej, odmítl jednat s lidmi které několik let urážel a dal přednost politikům v krajích i když jim slíbil přesně to, co před tím odmítl slíbit opozici. Tím pádem ale vyhodil všechny trumfy najednou, je zahnaný do kouta a už musí zapracovat požadavky opozice do slíbených zákonů (i když zdatně hází klacky).

Jasně se ukázalo proč totalitní způsob vlády vede národ do záhuby. Většina rozhodnutí, které vůdce udělá je chybných, jeho "ustrašení králíčci" se mu neodváží oponovat a utvrzují vůdce v jeho velikosti. Zvláště v této krizi se urychlil dopad rozhodnutí do reality a nastává chaos, sled protichůdných rozporuplných a zmatených rozhodnutí donutí národ organizovat si život po svém. Vůdce je okolím věrných přesvědčen o své neomylnosti a nemůže pochopit, proč to národ nevidí jako on a tak ho musí k poslušnosti donutit, následují restrikce a drastické tresty.

Ještě že naše parlamentní demokracie zafungovala (aspoň částečně) a opozice, soudy a lid potlačili mantru vůdce a konečně se potká několik návrhů a za pomoci širší skupiny odborníků se přijmou opatření smysluplná a omezující v nezbytné míře. Bohužel vláda to svým rozhodováním dotáhla na pokraj zhroucení zdravotnictví. Stav Česka je dílo vlády, ne opozice.

12 3
možnosti
Foto

Řešíte zástupné problémy. Viz zmínka o té animozitě. Je špatným politikem ten politik, který se něčím takovým nechá vést.

0 0
možnosti
DR

Bohužel máte pravdu. S tímto národem plným "hrdinů", kteří se ovšem díky tomu považují za IN, se z toho jen tak rychle nevyhrabeme. Smutná karma.

12 2
možnosti
Foto

Souhlas, ale viděl bych světýlko na konci tunelu. S koronavirem už se setkala polovina obyvatelstva ČR, tedy je promořená, což by snad mohlo pomoci. Fakt je ovšem ten, že už existují případy reinfekce.

2 1
možnosti
Foto

Zapomněl jste vysvětlit, jestli víte nebo si jen myslíte, že nás čeká Sodoma a Gomora.

2 0
možnosti
KV

mnohem vice nakazenych a umrti, ja Bibli nestuduji

1 2
možnosti
Foto

Koukám, že patříte mezi těch cca 10 proc.

2 0
možnosti
KV

vy ani nevite, co ro je funkcni negramotnot

2 2
možnosti
PP

Nejhorší na světě můžeme být díky zpovykancům vašeho ražení. Všichni jsou úplní idioti, jenom vy jste větroň.

6 5
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik