Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J91a90n 63Š60e15s48t43á29k

24. 12. 2023 14:01

Policie sama uvedla, že po vraždách v Klánovicích byl jako majitel útočné zbraně mezi asi 4 000 podezřelými. Tady je třeba jen litovat toho, že se při zpřesňování výběru potom nevzala v úvahu skutečnost, že si vrah pořídil cca 8 zbraní s vybavením v krátkím úseku, od letošního května. Rovněž velká škoda, že po Klánovicích neinformovali policii ze střeleckého kurzu, kde se vrah měl neustále dožadovat toho, aby kurz proběhl co nejdříve.

0 0
možnosti

Píšete nesmysly. Po příjezdu Policie na místo byl do dvaceti minut pachatel zlikvidován.

Myslíte, že to byla dlouhá doba? Že vám není hanba

8 1
možnosti
Foto

Viděl jsem foto, na kterém přechází ulici řada lidí s rukou položenou na ramenu toho, kterého měla před sebou. Dokážete to vysvětlit?

0 2
možnosti
Foto

Šílený střelec prý použil samonabíjecí útočnou pušku AR-15. Tato zbraň americké výroby je prý přímo ideální zbraní pro takovéto šílence. Stačí jenom mačkat spoušť a jedno stisknutí spouště znamená jeden výstřel. Opravdu musí být tento typ zbraně u nás povolený?

Pokud vím, tak myslivci tuto zbraň nepoužívají, bylo by to snad proti myslivecké etice.

3 0
možnosti
Foto

J98i82ř49í 81K84i48n96d27l

22. 12. 2023 21:42

A rmalite R ifle model 15. Typová řada AR-15 nepatří mezi útočné pušky.

0 0
možnosti
Foto

Úplně zbytečný článek, kde se jeho autor chtěl pouze zviditelnit. Po bitvě je každý frajtr generálem.

Pokud byl pachatel uzavřený člověk, který se svým okolím málo komunikoval, tak se v podstatě jeho úmysly odhalit nedaly.

Zarazila mne však jiná věc. Ten mladý muž měl prý na svém jménu registrováno až osm střelných zbraní. To se nedalo odhalit? Nikomu to nepřipadalo podezřelé mít takový zbrojní arzenál?

11 0
možnosti

Znám taky jednoho blázna, který si stále kupuje další zbraně. Na vojně nebyl, bojí se vylézt na strom, ale tyhle věcičky ho strašně přitahují. Mám ho nahlásit jako budoucího vraha?

0 0
možnosti

J95i73ř14í 37P42l27í40v57a

22. 12. 2023 17:02

Nějak se pominulo, že pachatel pár dní předem publikoval v ruštině na ruské sociální síti, že nenávidí svět a chce způsobit utrpení. Co dělala BIS ? Proč pachatel nenáviděl svět? Měl nějaké nepřátele na fakultě? Co jeho kamarádi? Kde brál peníze na nákup drahých zbraní? ...

1 0
možnosti

Ono se ale ještě neprokázalo, že ten účet byl jeho. A pokud se domníváte, že BIS sleduje všechny ruské sociální sítě v ruštině, tak ji přes její kvality asi poněkud přeceňujete.

5 0
možnosti
Foto

Po bitvě je každý generál.

V některých otázkách můžete mít pravdu, ale není možné z toho dovodit, že šlo střelbě zabránit, zejména proto, že měl být v Celetné, ale šel na "Palacháč". Tady se spíš nabízí otázka, proč nebyly informováni o riziku v dalších budovách min. FF?? Mne ale trápí zásadní otázka: Když už střelec začal řádit, proč policajti střelbou ze svých pistolí neblokovali střelce? Proč v podstatě po celou dobu jeho střelby čekali na povolení k vlastní střelbě? Vždyť on pálil naprosto neohrožován, neblokován, neeliminován!!!

Navíc dnes z tiskovky policejního prezidenta vyplynulo, že jsou již schválena pravidla jak k prevenci, tak postupu v takových situacích už někdy v 2015, ale od té doby ostražitost opadla a pokyny se příliš nedodržují!!

Takže teď se bude aktivizovat, mobilizovat, medializovat a politizovat, ale za pár let bude opět vše stejné jako před 14 dny.

2 0
možnosti

A nebo proč tam nikdo z policie neměl dlouhou zbraň, když jimi policie disponuje? A nemyslím tím zrovna nějakého specialistu odstřelovače. Střelba z pistole na delší vzdálenost není moc účinná.

0 0
možnosti

Autore, jaká adekvátní opatření v celé republice byste si představoval? Chcete snad zákaz vycházení? Nebo zákonem stanovenou povinnost na registraci podivínů?

Nebo chcete každou osobu hlídat dvěma policisty? Tolik lidí policie nemá a i kdyby je chtěla mít, neuživili bychom je. Takový šílenec se vyskytne tak jednou za dvacet let. To fakt kvůli tomu chcete kazit a komplikovat život celé populaci?

I já sám působím na velkou část svého okolí jako podivín. A proto cítím potřebu sdělit, že žádný masakr neplánuji a něco takového považuji za mimořádně odporné.

11 0
možnosti

proč tedy policie zavádí bezpečnostní opatření teď a ne, když něco hrozilo? Divné. že? Tehdy určitě policie pracovala s teorii šíleného střelce, který může udeřit "velmi brzy znovu" . Policie se snažila právě proto usilovně na něco přijít, neboť si nepochybně alespoň někteří uvědomovali hrozící nebezpečí dalších skutků někoho, kdo vraždil v lese. Jasně šílenec se vyskytne jednou za 20 let, proč někomu komplikovat život. 14 či 15 mrttvých je asi podle Vás málo

0 12
možnosti
Foto

J95i74ř72í 59K19i44n73d32l

22. 12. 2023 15:42

Jestli toho učilo no nazdar. Nechtěl bych, aby taková osoba učila moje děti.

15 0
možnosti
Foto

Tady je takových "učitelů" víc.

16 0
možnosti

J94i55ř81í 44K13o52z48á86k

22. 12. 2023 15:37

Absolutně s Vámi nesouhlasím! Podle mého názoru policie zareagovala VELMI dobře a naprosto profesionálně!

18 0
možnosti

jak to víte, Vy jste u toho byl? Stejný blábol jako míńa Rakušan, "všichni policisté se chovali statečně.Asi sám v první linii zasahoval,. Jenom typické plácnutí do vody,. Žblebt o ničem

ňa

1 20
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik