Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Josef Zelený

29. 9. 2012 19:29
Pan Vašíček si zákony vykládá po svém

Pane Vašíčku, Vy si zákony této republiky vykládáte po svém. Například to, že Václav Klaus podle Vás by neměl mít právo kandidovat poté, co nebyl znovuzvolen hned napoprvé. Najděte mi zákon, který říká, že kandidát na prezidenta nesmí svou kandidaturu zopakovat om dva atýdny později. Žádný takový zákon není, neboli co není zakázáno, je povoleno. Taková zásada platí v každém právním systému.

To si pište, že kdyby to povolené nebylo, tak by se Klausovi odpůrci ozvali. Avšak ČSSD mlčela a nic v této souvislosti nenamítala. Proč asi? Protože věděla, že tahle námitka by neobstála.

Prostě máte tou pravdoláskařskou propagandou pěkně vymytý mozek. Ale ono se ukazuje, kam ta pravdoláskařská EU spěje. Jde mílovými kroky do kopru.

8 0
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik