Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

I69v57a56n59a 22L28a21n40c57e

14. 2. 2022 12:26

Tucker ve svém pořadu uvedl, že 40procent lidí umírá více, než v letech minulých a to bez covidu. Přišlo se na to, když se proplácejí pojistky pozůstalým. Tlačí na to, aby se to vyšetřilo. Četla jsem na českém blesku, že se objevují srdeční nemoce daleko více, než kdy předtím. Mluvila jsem před dvěma dny s paní, která v nemocnici přijímá pacienty, ptala jsem se jí kolik lidí bylo přijmuto s coronavirem, řekla za ty tři dny, co sloužila 0, ale bylo narváno. Tak proč jezdili pacienti do nemocnice? Zeptala jsem se. Ona řekla: nejvíce lidí k nám ted jezdí se srdcem....???

0 0
možnosti
DS

Jsem po povinné očkování - vakcínou, která splňuje podmínky zákona 258/2000. Až takovou někdo na slizniční virus vyvine - bude zřejmě slizniční a širokospektrá na všechny koronaviry, předepisovaná od 70+, bude mi 80+ a budu se hlásit.

0 0
možnosti
MJ

Je tento text myšlen vážně nebo ironicky?

1 0
možnosti
JL

Přál bych autorovi nějakou pandemii, která by drtila lidstvo, aby se zamyslel nad tím, co to blábolí. Pandemie , která by měla smrtnost aspoň 10%.

0 0
možnosti
TB

Takže když vymře méně než 10% lidstva, tak je to vlastně prkotina?

0 0
možnosti
JF

Seďte doma, nikam nechoďte, jen na očkování, hlavně hlavně neobtěžujte okolí a nechtějte aby zmírňovalo vaší nosofobii, chováním, které mu vnucujete.

0 0
možnosti
Foto

Svět nedrtí pandemie, ale hloupá a nemravná rozhodnutí vlád.

2 0
možnosti
KV

ze jste hlupak, to je evidentni, profesor Ksir ví vše nejlepe

4 1
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik