Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Vir, o kterém se vyjadřujete, byl uměle vytvořen v laboratoři, to je současný konsenzus odborníků. Zajímalo by mě podle Vašeho článku, v čem MUDr.Peková podvádí a na základě čeho vyjadřujete názor, že tzv.mutace SARSCOV2 nebyly vytvořeny uměle tak, jako původní tzv. 0 mutace oznámená na jaře 2020.

3 0
možnosti
JK

Ještě že máme tyhle odborníky, aby pro nás odhalovali "odborníky". Vaše kvalifikace na tuto činnost je bezchybná. ;-)

1 0
možnosti
Foto

J36a69n 53Š58i52k

1. 9. 2021 8:49

O tom trestním stíhání jsem se dozvěděl až na Seznamu. Když ke skutečnosti, že tato paní vstoupila do stejného bahna, jako lobista Janoušek a najednou se žene do politiky, mám za to, že na ní sedi jedno české přísloví. Kdo lže, taky krade a do pekla se hrabe. Karma za článek, který je rozbíjí zářící zbroj zbožňované Soni. Hezký den

2 0
možnosti
Foto

Ta paní má víc morálních zásad než vy a pan autor.

2 1
možnosti
PS

P56e63t31r 50S48k10á81c43e85l

31. 8. 2021 23:07

Pane autore, při vší úctě v Vašim znalostem: Pan profesor Žaloudík se jen vyjadřuje jako senátor k závadnému stavu. Např. když kritizoval ČT, že straší lidi. Virologem se nikdy neprohlásil, ale odborník, kterému rozumí odborník i laik, určitě je. Na rozdíl od Vás, Vám moc nerozumím. Více zde: https://www.youtube.com/watch?v=Ub8vgdQbKbU...."Covidový bizár pokračuje". Ve prospěch nenasytného farmacprůmyslu.

2 0
možnosti
PB

P55e41t16r 75B70u48r69i72a64n

31. 8. 2021 21:05

A tenhle, ten byl odborníky nejenže obklopený, ale na covid měl k dispozici i celý krizový štáb:

Já bych možná ještě využil tu příležitost a okomentoval tu tzv. druhou vlnu, o kterou vlastně všichni mluví a nějak se strašíme. Ale myslím si, že bychom se neměli strašit.

Takže není potřeba nějak... I včera v Parlamentu, opozice chce od nás nějaký plán. No plán je takový, že každý den vlastně to sledujeme. Takže já jen chci říct, že já si myslím, že bychom se neměli už strašit s tou druhou vlnou, že jsme na to připravení. Takže toto všechno jde. Takže vůbec ani nechápu, co vlastně od nás opozice chce. Jaký plán. No, tak když budeme mít pocit, že je tady nějaký zvýšený výskyt, tak samozřejmě budeme reagovat velice rychle, ale už to nebude nikdy plošné opatření.

Premiér Andrej Babiš, tisková konference vlády 5.6.2020, zkráceno

6 0
možnosti
ČP

Myslím, že i přes gramatické chyby, obsah sdělení je jasný. I Vám.

0 1
možnosti
MP

Ona je obojí. Vynikající znalec oboru s nevynikajícím charakterem. Myslím, že se snaží zvrátit ono trestní stíhání. A v důsledku toho se chová stále iracionálněji.

Ještě na jaře 2020 působila sympaticky. To, že virus unikl z wuhanské laboratoře je už dnes v odborné veřejnosti většinový názor. https://nicholaswade.medium.com/origin-of-covid-following-the-clues-6f03564c038 Zda to bylo ve snaze vyrobit zbraň, vakcínu či vakcínový nosič, nevíme.

A pak už začala kupit chyby jednu za druhou : neúspěšný vlastní protokol PCR testu, lehkomyslná letní předpověď, vydávání mutací za vznik nových virů a nakonec úplné zpochybnění očkování.

Bible říká :"se zlými lidmi a podvodníky to půjde stále k horšímu" Na druhou stranu hlavním biblickým poselstvím je to, že i zlý člověk a podvodník může činit pokání a změnit se.

7 0
možnosti
ZZ

Já už ty novinky o Covidu ať z té, či oné strany, ani nečtu !

:-/

2 0
možnosti
PP

Nemůžete čekat, že průměrný člověk bude rozumět tomu, jak funguje vědecké poznávání.

Oni za to lidé ani nemůžou. Může za to:

1) Vzdělávací systém, který se zasekl v před-před-minulém století.

2) Neochota lidí se dovzdělat, která je pochopitelná vzhledem k ekonomické situaci (nikdo nemá čas ani náladu přijít z dvanáctky v továrně a ještě se něco učit).

Přihoďte k tomu osobní zájmy (pseudo)elit (mimochodem, zapoměl jste na pana Höschla), videa velkohubých jedinců na YT no a jsme tam, kde jsme.

Peková je jen jedna z mnoha obětí vzdělávacího systému. Problém je, že ačkoli IQ může mít solidní, tak ega má ještě daleko, daleko více. Je to Dunning-Krugerův efekt jak z učebnice.

2 0
možnosti
KT
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik