Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už jste s těmi koblihami a ovcemi trapní, chtělo by to inovaci.

2 2
možnosti
Foto

Milostivá ctitelko a obdivovatelko Bureše ne plus. To by vás odemne urazilo. Takže mínus.

1 2
možnosti
Foto

No nějak jste v článku zapomněl napsat kdy vlastně lhal.

To, že vláda jedná chaoticky ke pravda i to ostatní co říkal. Na tom nic nemění ani to, že sám se choval ne zcela zodpovědně.

0 2
možnosti
PB

Dovolte autore abych vás upozornil, že varování Bohuslava Svobody z ODS před pandemií a žádost ODS o revizi zásob zdravotnického materiálu označil Babiš s ministrem zdravotnictví těsně předtím za hysterii.

Takže měříte sice snaživě, ale křivým metrem.

9 1
možnosti
Foto

A nebylo už stejně pozdě. Tehdy by bylo nutné vypsat veřejnou soutěž se všemi peripetiemi, které by to obnášelo.

1 3
možnosti
Foto

A Witobvská mu to měla vsušit do obličeje. A ne na něj zvhlížet jako na svatý obrázek.

5 1
možnosti
Foto

Tehdy již byla epdemií zasažená část Itálie, a poslanci na to upozorňovali vládu. Babiš tvrdil, že nám nic nehrozí.Ředitel skladu hmotných rezerv upozorňoval vládu, že sklady zdravotního materiálu jsou prázdné. Vláda zakázala skladům hmotných rezerv nákup zdravotního materiálu, že se bude nakupovat centrálně. Přes veškerá varování poslala do Číny tuny zdravotního materiálu, jako humanitrní pomoc. Pak to za těžké prachy nakupovala zpět. Do dnes některý materiál leží ve skladu,protože je zdravotně nepoužitelný a naše vláda to marně reklamuje. Vláda po zjištění, že covid klesá, okamžitě rozvolnila opatření, když věděla, že testy z Číny na základě kterých rozvolnila mají až 70procentní chybovost. Evropa se připravovala na druhou vlnu a Babiš blábolil, proč pořád covid, důležitější je zákon o zahrádkách. Pak udeřila druhá vlna a vláda neochránila o rizikové skupiny. Koronavirus se dostal do mnoha domovů důchodců, což je přesně ta věc, která udělala velká čísla smrtnosti ve Švédsku. Domovy důchodců začala testovat až v říjnu. Selhalo trasování, které do dnes nefunguje. neochránila domovy důchodců, staré a nemocné lidi Selhala výroba a distribuce roušek, zavírání, otvírání, ­zavírání ekonomiky, práci s daty, v sestavování krizového rozpočtu až po vakcinaci Jediné, včem vyniká, jsou represe a chrlení podivných předpisů a legislativy, která je užitečná pouze k nakrmení jeho byrokratických potřeb, nikoli prostým daňovým poplatníků .

6 5
možnosti
Foto

Já jsem nikdy nechápal, jak mohli totalitní vůdci zblbnout národ. Dnes žijeme v 21 století, a přesto se u nás najdou lidé, kteří budou hájit, obhajovat Bureše, ať udělá cokoliv do hrdel a statků. Můžete jim předkládat dohledatelnou pravdu a přesto budou tvrdit, že to není pravda. Německo bylo po druhé světové válce v troskách a lidi tam přesto velebili nacistický režim. Je vidět, že je to možné i u nás.

1 2
možnosti
RK

Vláda nejedná chaoticky. Akorát teď v půl desáté nevíme, jaká pravidla budou platit za dvě a půl hodiny. Stále čekáme na brífink naší skvělé vlády. ;-)

5 5
možnosti
RK

Tak aktualita. Vláda posunula respirátory na 25.2 ;-D. Takže žádný chaos ;-D

0 1
možnosti
DR

K tomu se dá napsat jediné. Který senátor dneska neblábolí?

9 1
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik