Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Konstatujete pozdní opatření a tím to končí. Místo vlastní analýzy příčin je obviněna opozice za to že kritizuje, zejména Němcová, ta vám leze krkem nejvíc.

Na rozdíl od ostatních problémů nemůže Babiš tvrdit, že tento problém neexistuje, nemůže na něj zakleknout, odejmout mu licenci, zažalovat ho, či uplatit, není ani čas nechat ho vyhnít jak blbou kauzu. Vir žije úplně mimo Andrejův známý svět a tak zase blekotá nesmysly cizí řečí a neví si rady.

Jednu chvíli si Babiš myslel, že jde virus podplatit, tak bombasticky vzal veškerou, opakuji VEŠKEROU, odpovědnost osobní i politickou na sebe, prokazatelně. Jenže čínský virus je proradnější jak Andrej, shrábnul těch 500 miliard a začal řádit ještě víc. Asi má málo, si možná říká Andrej, za prachy přece udělá každý cokoliv, třeba důchodci by moli povídat, tak vezme další miliardy a třeba začne testovat plošně celou ČR, nikdo neví proč a co se jako nového dozvíme, ale utrácet na oltář viru se musí.

Jenže virus se asi vzteká proto, že mu někdo ty peníze šlohnul, to víte Češi, trestá nás ze všech nejvíc, asi ví proč.

0 0
možnosti
Foto

Virus, podle doktorky Pekové virus zaviňující nemoc covid-19 postupně slábne.

https://www.youtube.com/watch?v=708hlOvBUH8

1 0
možnosti

Nevím, co si myslet o člověku, který má infantilní potřebu opakovaně zdůrazňovat své údajné vzdělání, to, že byl "nejlepším studentem v ročníku", kolik vystudoval VŠ, důsledně psát před své jméno titul atd.

A poté event. oponenty primitivně urážet (viz níže).

Pro mne jste, p.Vašíčku, nejen nedůvěryhodný, ale i směšný.

P.S. Aby nedošlo k nařčení ze závisti, jsem rovněž VŠ a vlastním též akademický titul. Tohle zmiňuji POUZE v souvislosti s předchozí větou.

4 1
možnosti

Zagorová s Margitou koronavirus rozhodně nezlehcuji, naopak popisují, jaké to bylo utrpení žít ve ctyricitkach horečkach a nesmět být spolu. Oba řekli, že koronac není chřipka. Na zlehcovani jsou tady jiní experti. Se zbytkem článku souhlasím.

1 2
možnosti
Foto

J75i16ř52í 92K27i23n32d27l

15. 10. 2020 15:20

Coronavirus je mírnější než chřipka . Chřipka o proti covidu 19 napadá děti a těhotné ženy. Asi jste neprodělala chřipku s horečkou . Chřipka dokáže za 6 týdnů nakazit 960 000 osob. Z toho 625 muselo být v té době (rok 2019/2020) hospitalizováno na jednotce intenzivní péče a 195 z nich zemřelo. To jsou zemřelí, kteří zemřeli na chřipku, v té době na ARO a JIP. Ti. co zemřeli doma statistikou neprošli. Chřipka zde byla ještě v únoru a bylo ji nakaženo 140 000 lidí a v březnu 75 000. V té době na ni zemřelo 59 osob. Lékaři uvádí, že každoročně s chřipkou souvisí zhruba 1500 až 2000 úmrtí .

1 2
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik