Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J34a66n26a 74M20a54j79o79v32á

12. 10. 2020 17:48

Tak já nevím. Levici nevolím, Hamáčkovi nefandím, ale to množství žluči, které mi z vašeho článku nakapalo na klávesnici je až pozoruhodné a způsob kritiky hodně divný a skutečně vzdělaného člověka snad až nedůstojný.

Ale asi to tak máte. A máte na to plné právo, ač je to opravdu smutné.

3 0
možnosti
Foto

Páně autorova fotka snad mluví víc, než ta slova, která do článku nakladl.

0 0
možnosti
Foto

K32a12r61e41l 52C85a37c32h

12. 10. 2020 15:44

Zdravím pane Vašíčku. Jsme Češi a měli bychom si vážit češtiny a nemrzačit psaný text záměrným vypouštěním diakritiky. Váš počítač dozajista je vybaven českou diakritikou, protože cca v 56. řádku jsem zaznamenal ČSSD s háčkem. Čtu-li takový text, přestávám se zamýšlet nad obsahem, vadí-li mi jeho forma.

Ale k obsahu. Také jsem bývalým voličem ČSSD a snad se dožiji toho, že budu moci ČSSD znovu volit. Ovšem to musí straničtí funkcionáři zřetelně ukázat, že nešli do politiky pro požitky ze stranických funkcí, ale protože vědí, že mají schopnosti a chtějí něco udělat pro své voliče. A poznámka na konec příspěvku - vlastnictví dokladu o dosaženém stupni vzdělání ještě není zárukou odpovídajícího stupně schopností.

2 0
možnosti

Pane Vašíčku, z Vašeho příspěvku vyplývá, že jediným tím pravým pro politiku jste Vy. Je mi Vás líto.

1 0
možnosti

Vy jste mě opravdu dojal, nebo rozesmál

0 0
možnosti
Foto

Kudy chodil, tudy krad ... sociální demokrat. ;-DRvRv

1 2
možnosti

ale často k tomu docházelo při těsné spolupráci s modrými strakami !!!

;-D;-D;-D

1 1
možnosti
Foto

Možná byste měl zapracovat na formě textu. A asi se Vám z klávesnice někam ztratila horní řada s diakritkou. Opravte si to a budete psát skvělé články.

1 0
možnosti

dekuji za radu, jste nepochybne chytry jako radio

0 0
možnosti
Foto

Tak nevím, jste proti Hamáčkovi, který byl pro účast ve vládě, a současně proti Štechovi, který byl proti účasti ve vládě.

0 0
možnosti

jeden za 18, druhy bez dvou za dvacet, jeden vetsi akademik nez druhy

1 0
možnosti

Nejsem si jist, zda jde vždy pouze o tituly. Jak píšete, ten se dal celkem úspěšně koupit, nebo prostě "vysedět". Já hodnotím lidi podle toho, co je za nimi vidět. "Po ovoci poznáte je..." Snad vám to něco říká.

Otec byl před osmačtyřicátým přesvědčený sociální demokrat, aby jim pak, po zradě a spojení s komunisty, po celý život nemohl přijít na jméno. Já socdem nikdy nevolil. Vy se tady ale vyjadřujete úplně podobně, jako pan kariérní politik, Štěch. Vadí vám spousta jejich bývalých i současných lídrů a jako jejich zásadní vadu uvádíte absenci jejich vzdělání. To se mi zdá, pane, tak hloupé, že vás ani to RNDr před jménem nezachrání. Já prostě vás, ani všechny dosavadní příznivce socdem vůbec nechápu. Vždyť ještě žádná garnitura socd politiků nedokázala ze svého programu prosadit tolik, jako Hamáček a spol.! Vždyť se zvedly platy učitelům, zaměstnancům, dostávají důchodci, zrušil se příspěvek u doktora a já fakt nevím, co všechno ještě.

Vzpomínáte na ty plné autobusy, které mířily na monstrdemonstrace do Prahy? Ano, bylo to efektní, ale ty výsledky se s tím, co se podařilo dnešním socdem politikům, protože drží Babiše u moci, nedají srovnat. Takže svůj program, tedy snad i váš program - prakticky splnili, ne?

To, že jste je vy, bývalí jejich voliči, přestali volit, je pro mne nepochopitelné. Jasně, Babiš to umí mediálně podstatně lépe prodat, ale to jste bez rozumu? U Štěcha to chápu, ten přišel o dobré bydlo a nějaký program je mu u víte kde. Ale co vy? Řadoví socdem voliči? Vám vadí co? Nebo jste také měli políčeno na nějakou tu funkcičku?;-)

1 0
možnosti

vzdelani jsem si nekoupil, ani nevysedel, muj tata mel vyssi kvalifikaci nez genialni politik Štěch, a stejnou jako SCHVARZCIK, TATA nedokoncil strojni fakultu ČVUT, celý život byl mistr nebo technolog, ale na rozdil od Štěcha nebyl oportunista, ani zbabělec. V 75ti letech byl zorientovanejsi, nez knizepan, ktery nebyl schopny dat hlas ani sam sob

Je to napric politickym spektrem M. Zantovsky uvadel, ze ma za sebou 30 let boje za demokracii a uspechy v politice a diplomacii. 30 let se ma dobre a dere se stale

1 0
možnosti

I kdyby socdem nešla do vlády, zmítala by se v problémech a někajou naději na více jak 10% nevidím. Chybu dělá AB - může na oko hlásat - vládneme společně, ruku v ruce, a možná by celkový výsledek za oba byl lepší. Ne všichni soc voliči utíkají k ANO, hledejí nové tváře anebo zůstávají doma.

0 1
možnosti

Nikdy jsem nevolil socialisty a to hlavně jejich úžasnému personálnímu výběru na jehož pomyslném vrcholu neschopnosti pro mě nestal pan Hamáček, ale pan Štěch. Ovšem pokud bych byl volič asi bych takto detailně tuto partaj resp. jejich šéfa nešpinil, bo vlastně touto cesto kritizuji sama sebe a svou volbu.

0 0
možnosti

Já autorovi rozumím.

Všichni socané, které jsem kdy potkal měli naprosto stejné nepěkné morální rysy. Tyto nepěkné rysy předšili pouze politikové ODS a TOP !!!

;-D;-D;-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik