Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

O nedostatečném informování občanů vládou soud nerozhodl, pouze konstatoval. A jinak odmítl stížnosti na nouzový stav, takže vlastně vládu podržel.

2 0
možnosti
PK

Nemám rád , když se uvádí jen část info, pak to může být klasická ukázka demagogie, resp. projev nenávisti k někomu atd ..takže bych jen doplnil info z tisku:

,,Ústavní soud svým právě zveřejněným rozhodnutím fakticky podpořil březnové vyhlášení nouzového stavu a umožnil jeho další setrvání.

Související ústavní stížnost, ale právním slovníkem odmítl, nikoliv zamítl.

Znamená to, že ji neposuzoval co do obsahu.

I proto nemůžeme současné rozhodnutí Ústavního soudu chápat tak, že vládu a jí vydávané předpisy podrží i do budoucna.

0 0
možnosti
AK

Vláda než by podala pravdivé vysvětlení,tak raději budou mlžit jen jak to jde.Podle předběžné správy virologů tu byl covid-19 už v minulém roce,jenže se nevědělo co to je.Mnoho lidí ho prodělalo aniž by otom věděli.A dnes se nám budou snažit namluvit jen bludy nebo vaření z čisté vody.Již popsané projevy byli známy už koncem Října minulého roku,ale to ještě nikdo nevěděl,co to je za ksindl.Tak že ti,co tím prošly aniž by věděli,tak můžou být nosiči tohoto viru a taky nemusí.

0 0
možnosti
KP

Představte si, že by vláda vydala letáky. Pak by ale určitě protestovali nevidomí .Kdyby vláda, jako v počátcích věků vyslala bubeníky, pak by riskovala stížnosti hluchých. Navíc by od opozice slízla výčitky, že se zviditelňuje a sbírá politické body.Ta vláda nemá šanci se zavděčit všem.

5 1
možnosti
Foto

V takovémto případě MUSÍ vláda varovat i nevidomé a neslyšící

1 0
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik