Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Teoreticky vláda předpokládá, že výdělečně činní jsou v čase (bráno podle pracovní doby za socialismu) 6-14 hodin v zaměstnáních a polední přestávka začíná ve 12 hodin. Takže je celkem logické, že až se důchodci nad 65 let věku ráno doma do devíti pěkně "vybubiškají", mohou být v 10 /až 12/ v obchodech, kde jim hlavně nebude zaclánět žádný pracující lid...!! A kdo snad pracuje na odpoledne, má si svižně nakoupit do 10. hodiny dopolední. To jsem zvědav, kolik tady dostanu minusů, že nás Babiš reguluje, ale dříve nabytá svoboda myšlení druhý týden neexistuje a ideály sluníčkářů o svobodě pohybu rovněž tak NE8-o!!

0 0
možnosti

pisete o svobode v dobe, kdy jde o zachranu lidskych zivotu, Vase pojeti svobody zrejme zahrnuje i svobodu doprovodit sve blizke do krematoria

0 0
možnosti

Chudáci důchodci. V den slev (v Kauflandu a Albertu ve středu) jsou už před sedmou zakleklí ve startovních blocích, aby stihli ty největší cenové trháky, a teď jim vláda doporučuje, aby nakupovali až rozmezí 10-12 hod. Jsem si jist, že v tu středu se tam stejně budou rojit už po ránu, koronavir nekoronavir.:-)

0 0
možnosti

kdybyst mel duchod 12 tis., tak byste se nedivil

0 0
možnosti

ještě napište o tom, jak lidi, pohybující se v zoně Semtín a Polabiny, chodí bez roušek - hlavně ti z ubytoven....

0 0
možnosti
Foto

To se ani nelze divit, protože "nepřizpůsobiví se v ČR ani nikde jinde ve světě přece zásadně nepřizpůsobují" - a ať jim někdo zkusí napařit pokutu. Nikdy ji nezaplatí.

0 0
možnosti

Pravý doktor přírodních věd neví nic o dobrovolnících, kteří starikum pomáhaji, sousedech, dobročinných spolcích, nevím jestli hysterickým smejdenim jen vyhledává nedostatky, nebo nějak účinně pomáhá. Takto nám představuje Pardubice jako kruté místo pro přežívání nebohých seniorů, kteří jsou vydáni na milost a nemilost zloradnym zastupitelům města.

O moji empatii se pane pravý doktore nestarejte, já přes ní prepadam co jí mám k unesení...

0 0
možnosti

ja o tech dobrovolnicich vim, prihlasil jsem se, ze jim pomuzu., ovsem nejak jste nepostrehla, ze povinnosti statu je postarat se o obcany, nikoliv to hodit na nekoho jineho. co ted delate vy, nepochybne cumite do blba

0 0
možnosti

Já tedy nevím proč se z občanů dělají blbci co nemají tv ani internet, že potřebuji SMS, co když nemají ani mobil a tím pádem se nemají jak co dozvědět.

Občan, i ten nejméně movity a ničeho neznalý by mohl chtít být ve vlastním zájmu chtít sám být informován, na což stačí rádio, no ne? Občan co nemá nic a nic neví se má nejlíp. :-)

0 0
možnosti

protoze takovi obcane kupodivu existuji, vite? a vite, ze jsou lide, kteri maji smyslove potize, hure slysi, takze jim je to Vase radio k nicemu, jste stejna jako p. primator, ten si myslel, ze jako on vsichni jezdi po meste autem, nekteri ti politikove jezdi po Pardubicich taxikem, v mhd by jim nekdo totiz neco mohl rict, ano? Maji obcane povinnost se vybavit, nebo neni to nahodou tak, ze staty vznikly z nejakych duvodu, napr. aby se postaral o obcany, kteri se o sebe nedokazou postarat, divne, ze? Vam rovnez chybi empatie a zdravy selsky rozum, a pokud by nekdo dospel k nazoru, ze tedy by si to mohl poridiit ted,aby byl informovany, taksi to ted uz nekoupi, stat nezavrel elektroprodejny, kdo byl NA VOJNE TEN VI, ZE BEZ SPOJENI NENI VELENI, od pondelka zavrel i ty prodejny elektra, vite? Vy evidentne nechapete, ze vsichni nejsou chytri a kompetentni, divne ze? Takze kdyz se na to cinitele vykaslali, tak to je v poradku, hned na zacatku se okamzite vyvesit info na verejne budovy, posty, provozovny, na to se vykaslali, tiskl se tyden letak, ktery je k nicemu, ti starsi jej nerozlusti, divne, ze

0 0
možnosti

Můžeme považovat za štěstí, že náměstkem je prof. Primula a ne "prof." Pirk, ten by nás nechal promořit, abychom získali "kolektivní imunitu"

1 0
možnosti
Foto

Hlavně ta doba nákupu pro důchodce je úplně nesmyslně nastavená.

Mezi 10 - 12 hodinou si většina pracujících chodí do krámů koupit buď svačinu nebo oběd.

To asi nikoho tak nějak nenapadlo.

Důchodcům může být zcela jedno kdy půjdou nakoupit.

0 1
možnosti

P98e67t87r 11T50o56m31e50k

18. 3. 2020 18:09

Vy fakt nevíte jaký je ten důvod? Opravdu to nevíte? To jste fakt tak ........???

0 0
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik