Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No tak co z Vas jeste vypadne. To jsem opravdu zvedav. Nejste schopen zadne vecne argumentace a jen placate porad dokola, ze vsemu rozumite a ostatni ne. Jak jsou financovany skoly vi snad uplne kazdy kdo umi cist a chapat psany text. To bude ve Vasi zaslepenosti trochu problem, protoze z mich prospevku jasne vypliva, ue to vim. Vy pritom nejste schopen pochopit zakladni vec a to ze system skolstvi neni idealni, ale z velke casti se na tom podileji lide primo ve skolstvi pusobici. Proste misto kvalitni prace se drzi sveho fleku na ktery sice nadavaji, ale to je tak vse. Moznosri jimnsoucasnost dava. Vase aegumenty jsou jen o lidske slabosti a strachu delat svoji praci dobre. Vy obhajujete ucitele za to, ze podlehne vedeni a svoji praci dela nezodpovedne, ze strachu o svoje misto. To je tak vsechno co jste schopen ke vsemu vyplodit. To je docela malo na cloveka co se o dany problem hodne zajima. Za dalsi o Vas vypovida hodne i to, ze jsze sice zacal ucit, ale jaksi jste prolazal neschopnost se v danem oboru prosadit a tak jste zdrhnul. Vase argumenty platem a podobnym balastembsi nechte. Proste nemate v sobe tu schopnost byt dobry ucitel. Kazdej jsme jinej a kazdej se hodime na neco jineho.

0 0
možnosti

vyplívá nebo vyplývá, plynete, nebo plivete. Ubožáku, ze školství jsem odešel, protože jsem se byl schopen bez problému uplatnit mimo školství, na rozdíl od těch, kteří jen nadávají a vědí, že nemají kam odejít. Nepochybne se nedozš-víme, co jste dělal a děláte. Pokud jsem Vás našel správně, tak jste z Liberce a jste pojišťovací agent. Máte Vy nějakou univerzitu? Nikdy jste neučil a chcete hodnotit, kdo je nebo není dobrý učitel. Trochu mi to připomíná majitelku secondhandu, která prohlásila, že nejlepší metoda, jak poznat, jak kdo učí, je zeptat se žáků.

Tak to je blábol hodný prodavačce hadrů, zřejmě bychom měli zrušit školní inspekci a hospitace kolegů a nadřízených. Vaše bláboly nepochybně korelují s Vašimi vynikajícími kompetencemi, nejen gramatickými.

Chtěl bych být jen přítel Tvůj, Rakouš mi schází čím dál víc, víc než Komenský dá se říct.

0 0
možnosti

Tady nekdo filsofuje o me cestine, Vy pane Rakous moc cestinu tedy neovladate

2 0
možnosti

Tak tohle vzdycky pobavi od cloveka co a pise taky hodne na dvojku. Argumenty nejsou tak to udelame jinak. Jak predvidatelne. Zacina te me bavit cim dal vic. Hlavne Vas prechod od schazovani a legracniho oslovovani k vykani. To pobavilo na max.

0 0
možnosti

Tak si to schrneme pan Vasicek za kazdy nazor, ktery neni podle jeho videni sveta zacne kazdeho urazet a ponizovat. A nakonec se nam pochlubi kolik dokaze vydelat jako programator. Dalo by se rict, ze to je docela hodne zajimavy clovek do diskuse.

0 1
možnosti

Nikoho neurazim, Vy akademiku. Rozdavate rozumy o necem, o cem nemate poneti. |Programatora uz nedelam, jsem v invalidnim duchodu

1 0
možnosti

R70a26d94e92k 18K45o90h93u82t

13. 7. 2019 22:21

Divné. Podle vyznění tohoto blogu i dle Vašeho profilu byste měl být s češtinou celkem přítel....

1 0
možnosti

I86v45a58n 24M29i79n44á15ř

13. 7. 2019 17:22

Na podobných případech mnohých pedagogů je zejména varovné, že si nestěžují na běžné zlobení, či nekázeň svých žáků - ale na licoměrné hajzlovství, které má vyučujícího .. vyprovokovat k neuváženému činu.

14 0
možnosti

J91a63r38d64a 24S51o62k93o21l

13. 7. 2019 16:10

Obraz žáka je většinou kopii vlastních rodičů pokud tento človíček nemá nějakou (nemoc) nebo na něj rodiče nemají (čas ) což je ještě horšíRv

10 0
možnosti

Já netuším na jaké vojenské škole autor učil... Jsem absolventem Vojenského gymnázia Jana Žižky v Opavě a musím říct, že i tam byli absolventi vojenských kateder na náhradní vojenské službě a všichni do jednoho měli přirozenou autoritu a nikdo si nedovolil neplnit něco, co nařídili. Navíc úzce spolupracovali jak s učitelským personálem tak i s vojáky z povolání a nedovedu so představit, že by se jim tito vysmívali nebo podrývali jejich autoritu...

1 1
možnosti

V jake dobe jste tam studoval. Ostatne VGJŽ byly karikaturou např. gymnázia v Pardubicích, kde jsem studoval Gymnazium Pardubice bylo jedno z nejlepsich v republice. Ostatne, kdyz startovala statni maturita cca pred 9 lety, tak pardubicke gymnazium bylo 7. nejlepsi v republice. I tak je ted uz pardubicke gymnazium vice mene odvarem toho, co to bylo pred 30 lety, ted se nedela vyber, ale nabor nejen na gymnazia, ale i na univerzity. Na vojenskych skolach slouzili jako vojaci zakladni prezencni vojenske sluzby absolventi civilnich skol, na kterych absolvovali dustojnickou pripravu na vojenske katedre v ramci normalniho civilniho studia. Nevim, co myslite tou nahradni vojenskou sluzbou.

1 0
možnosti

Ja ten problem vidim trochu jinak. Plno techto veci se stava z duvodu ucitelu. Proc si to myslim. Ucitele nesmyslne toleruji prestupky zaku a nevyzaduji prakticky dodrzovani skolniho radu. Jak je mozne, ze pred zakladni skolou ci stredni, ucnakem atd zaci, studenti kouri. Jak mozne, ze studenti se hrube vyjadruji k uciteli. Na vsechno jsou v radech stanoveny postihy. Jen je nikdo nechce udelovat. Protoze vsichni krome zakladek potrebuji studenty. Takze zadne problemy nechteji resit a tvari se, ze skola je super.

2 4
možnosti

zkusil jste se nekdy postavit pred katedru? 1/3 zacinajicich ucitelu ma problemy s kazni, 10 proc. ucitelu ma neuroticke potize, 30 proc. zkusenych ucitelu ma neuroticke potize. Pustte si ten porad Ceske televize, presvedcite se, jake maji zkusenosti dalsi ucitele. Kdyz je zakum vice nez 18 let, tak jim uz nikdo nemuze zakazat kourit

6 0
možnosti

J83i32r62i 72P14r76a76j54z

13. 7. 2019 14:29

To je ukázka toho jak rodiče neumí děti vychovat. A chtějí po škole aby to dělala. škola je k vyučování a ne k výchově. Pokud se děti neumí chovat měli by je poslat do výchovného ústavu.

13 0
možnosti
Foto

I30v95a52n 73M54a97r68e51k

13. 7. 2019 14:11

Školní inspekce v tomto případě. R^R^R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik