Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Jasná karma. Pěkný přehled neumětelů a nýmandů v čele ČSSD. Ale možná se to trochu zlepší, když teď v dresu ČSSD bojuje níže přispívající p. Košíček. ;-D

0 0
možnosti
MS

Odvolávat se ještě dnes na politickou mrtvolu Paroubka, to už je skutečně výraz čirého zoufalství.:-)

1 0
možnosti
Foto

Fascinuje mě, jak se točíte neustále na vzdělání. Když si vzpomenu, kolik jsem za svůj život poznal totálních pitomců, kteří přitom mávali nad hlavami všem ostatním VŠ diplomem, tak se té vaší urputné snaze posuzovat lidi hlavně podle vzdělání musím od srdce smát...:-)

0 0
možnosti
JR

J38a44n 35R86á62ž

7. 7. 2019 18:35

Člověk se nemůže divit, že vysokoškolský titul získal i takový exot jako je Onderka (mimo Bc. před jménem má na vizitce i za jménem MBA), když ještě před nedávnem akreditaci na výrobu akademických titulů mohla klidně dostat i "blbšůlka".

1 0
možnosti
MB

Vzdělání je předpoklad. Že, to člověku bude lépe myslet. Že, si dá věci do souvislostí a objeví dějinně - Tu opakující se, stejnou smyčku. Že, titul potřebuje k věcem skutečně užitečným - lékař. Nebo k tomu, aby vyhověl žádaným nárokům pro vstup do Státní správy - úřadu. Pak i doktor, věd přírodních - Může psát Otevřené dopisy, či Skladník ve šroubárně si očíst Vergilia v originále. Závěr - Nic to neřeší, Přichází se - Odchází - Cykly cyklují - Na dno se Dosedá a zase vstává + Stěrače stírají ! ... :-)

1 0
možnosti
VR

On ani Jiří Paroubek nebyl žádné velké terno pro ČSSD! Arogance a namyšlenost mu nechyběly. Vzpomínáte na jeho: "Kdo z vás to má?" ;-)

6 1
možnosti
MB

No přece - Ten, kdo ma mozek sexy a chodí na snídani ke Kempinskému ! Ten, kdo sám v sobě vypocítil zvláštní popud nadání k činění skutků epochálním ! Ten, kdo je prosadí I S Marťany ! Ten, který si mazaně pořídí Solární elektrárnu a jehož bestselery jdou na dračku! Ten, kdo večer ráno zavře prázný domácí sejf, aby ráno z něj vypadly miliony! Dříve zaměstnanec RAJ - Sobě vyvolal pak úplný Ráj. Jo, jo, kouzelníci - ti se maj ... :-)

3 0
možnosti
PD

Když praví doktoři nekandidují, kde brát lidi? Kolotočáře už prosím nechte raději spát.

2 0
možnosti
Foto

Dobrá poznámka. Angažmá v politice je v ČR něco jako stigma. Budete-li kandidovat ve volbách - pak máte na výběr 2 možnosti, a to: Možnost 1.: Ve volbách uspějete a budete vykonávat nějakou tu veřejnou funkci - pak jste zlodějský politik a předmět závisti a ostouzení (a patolízalství, třeba); Možnost 2.: Ve volbách neuspějete - pak jste neúspěšný politik a předmět posměchu.

Nedivím se tak tomu, že lidé ze všech koutů republiky raději zajedou na Letnou v houfu se vykřičet, než aby se doma každý sám za sebe angažovali třeba v komunální politice.

1 0
možnosti
VH

Kde se ve Vás bere ta zloba, ta nenávist?!

Ne, nejsem přívržencem ČSSD. Už vůbec ne jejich současných špiček.

Ale kádrovat lidi podle dokončeného vzdělání .... - na to musí být člověk hodně frustrovaný. Jen člověk naprosto nespokojený se svým životem, sledující svoji nicotnost může splodit takovýto blog.

3 3
možnosti
TG

Na Hrubý pytel hrubou záplatu : :-):-):-)

2 0
možnosti
ND

Pan Paroubek udělal několik fatálních chyb. Největší, podle mě, byla ta jak v nějakých volbách nezvládl emočně prohru a jeho vyjádření bylo vzteklé a hloupé..

6 0
možnosti
KV

on ty volby vyhral, jen tak mimochodem, Klaus se stal 2x podvodem prezidentem a Topolanek a Necas se stali 2x podvodem predsedou ́vlady

0 0
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik