Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Nevite jak se jmenovala Vámi zmiňovaná škola v Brně za socíku? Ale Vy nevíte ani jak se jmenuje nyní 

UJEP je v Ústí nad Labem.

0 0
možnosti
KV

Takže, Vy umělkyně, za sociku se univerzita v Brně jmenovala Univerzita Jana Evangelisty Purkyně, po revoluci se přejmenovala na Masarykovu univerzitu, neboli vrátila se k původnímu názvu a nově vzniklá univerzita v Ústí nad Labem se pojmenovala UJEP, dříve byla v Ústí jen |Pedagogická fakulta

https://cs.wikipedia.org/wiki/Masarykova_univerzita

Nerozdávejte rozumy, když máte paměť jako morče

0 0
možnosti
MD

A to autor prejizdi pohledem jen po ovoci vystavenem na samem 'vrchu kose'.

2 0
možnosti
KV

Zapomněl jsem uvést,že vynikající diplomová práce Katky Klasnové, za kterou dostala malý doktorát, byla jaksi zřejmě opsaná. Myslíte si, že takoví politikové, jako ona, nebo Pan Čistý, který si "nabrnkl" Janu Nagyovou, by hlasovali např. pro vysoké pokuty za podvody při získávání "titulů, za podvody při psaní kvalifikačních prací, že by hlasovali za zákony, umožňující zrušení podvodně získaných diplomů nebo i té maturity?

1 1
možnosti
Foto

Pokud vím zrovna za nečasovy vlády se aferá s Plzeňskými právy řešila.

0 0
možnosti
ZH

Tak vzhůru do partaje Vaším ideám nejbližší, pane Vašíčku. Ať nám tu politiku trochu zušlechtíte.

1 0
možnosti
KV

Kterou stranu myslite, jsem člen jedné strany, ale neiuhodnete jaké

0 0
možnosti
EH

Copak diplomka, ale kolik z politiků opisovalo u písemky na základce?

Samozřejmě by bylo fajn, kdybychom měli ve vrcholné politice odborníky, kteří mají úspěch ve svém oboru a Mirek Dušín by se vedle nich cítil nesvý. Ale spokojím se, když neprošustrují moje peníze a neprodají nás za prebendy v EU nebo poplácání po zádech.

1 1
možnosti
MK

M49i74l65a73n 97K15e18s63l

11. 7. 2018 11:36

Ten kdo kousek diplomky opsal,toho kamenují.Ten kdo si nechal za peníze celou diplomku napsat a kdo ví jestli ji četl, ten je hrdý a uznávaný nositel titulu.Má cenu vůbec zjišťovat jak která diplomka vznikla?

3 1
možnosti
PL

P19e24t44r 17L82a27n56g47e81r

11. 7. 2018 11:27

Ten bordel, co byl za komunistů pokračuje. Životní úroveň stoupá, ale zásluha politiků to není.

0 0
možnosti
Foto

Když to vezmu od začátku-Benda není a pokud se pamatuji nebyl ve vysoké politické JMENOVANÉ funkci-do sněmovny jej dostali voliči i s tím jakou měl práci.

Pani Nagyová-Nečasová nebyla politička ale státní úřednice-a nevím, že její bakalářskou práci řešila policie-její působení ano, ale to je zas něco jiného.

Ani Tluchoř, ani Kubera ani pan Schwarzenberk se nepyšní tituly, které nezískali.

Naúříklad pan Schwarzenberg sám přiznává, že byl mizerný student.

Tedy srovnávat tyto lidi s Malou je totálně mimo mísu.

Navíc u Malé se mělo jednat o post ministra spravedlnosti-tedy člověka, který má v gesci dávat kárné žaloby, rozhodovat o vydání,....v té funkci je prostě kvalitní právnické vzdělání naprosto nezbytné pro řádný výkon funkce.

Jsou naopak obory, kde toto zcela nutné není -např. ministr zdravotnictví neléčí-tey nemusí být lékař, ministr školství neučí-nemusí být učitel, ministr zahraniční dokonce ani nemůže vystudovat žádnou školu, která by jej na tu funkci přímo kvalifikovala,......

Jediný kdo byl v ministerské funkci a neoprávněně užíval titul z pravicového spektra pokud Vím byl Kalvoda a ten byl z politiky odejit tlakem spolustraníků a nebyl členemsoučasných pravicových stran ve sněmovně.

Ano u některých levicových politiků se podivné tituly vyskytovaly i u lidí ve jmenovaných funkcích a není tak nic divného, že s Malou zas tak velký problém neměli

3 5
možnosti
Foto

Ale Malá své tituly získala. Nepyšní se tedy něčím, co nemá. Studium obvykle nezavršuje jen diplomka, ale hlavně úspěšné složení státnic.

4 1
možnosti
JB

J13a54n 69B91u58r91i45a98n

11. 7. 2018 9:12

Nějaká diplomka - to je jen třešnička na dortu. Kdyby Malá byla uznávanou osobností v oboru práva či justice, tak ji nikdo zkoumat nebude.

Ale ona to byla s odpuštěním spíš taková husička, která měla jedinou kvalifikaci - oddanost k Babišovi.

6 0
možnosti
Foto

Ona je mladá, ještě neměla příležitost něco zásadního dokázat.

1 0
možnosti
SB

Dobře jste to připomněl. Malá opravdu není sama. Co na to ty potrefené politické strany ? Mlčí.

3 1
možnosti
Foto

V jejich případě je to "jenom" diplomka, zatímco u Malé "dokonce" diplomka.

3 0
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik