Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pozdě, ale přece jste dokázal vystřízlivět. Být v této straně je silná káva. Kolektivistická politika je důsledkem převládající filosofie v naší společnosti popřením svobody. Altruisticko-kolektivistickou etiku a náboženskou filosofii, která nám vládne od konce osmnáctého století přenést do revoluce rovnosti jménem "veřejný zájem, veřejné blaho" a dalších pojmových paskvilů na to jste musel mít silný žaludek.

4 0
možnosti
Foto

K29a28r15e29l 42R58a78d73a

1. 6. 2014 2:11

Velmi podobná situace je i v jiných stranách. Ovšem zajímavé je, že ač většina politiků má IQ tykve a o morálce ani neslyšeli, jsou velmi rychlí jak je někde něco k rozkradení. A vymýšlení dalšich a dalších triků jak z občanů vyždímat prachy jim také docela jde.

4 0
možnosti
Foto

J37i10ř72í 24R77o79h63a73n

31. 5. 2014 23:15

Nemůžu přestat myslet na to dělení nulou... Nemohl by jste zajít na tu hnojárnu a poptat se jak to dělají? Byl by to zcela jistě velmi zajímavý článek.

1 0
možnosti

I65v41o 40Ž24á35č54e36k

1. 6. 2014 3:46

Počítače, které pracují s čísly v pohyblivé čárce podle IEEE 754, dělení nulou také zvládají. Procesor sice vyvolá přerušení v důsledku aritmetické chyby, ale to se dá potlačit. Výsledkem dělení nenulového čísla nulou je speciální hodnota, označující buď kladné nebo záporné nekonečno (+Inf nebo -Inf). Když dělíme nulu nulou, vznikne neurčitá hodnota (NaN). Matematicky je to v podstatě správně.

0 0
možnosti

I36v34o 35Ž42á76č49e95k

31. 5. 2014 20:42

Proč jsou takoví lidé opakovaně voleni - ať už svými spolustraníky ve stranických volbách, nebo všemi občany ve volbách komunálních, parlamentních apod.? Není to třeba tím, že my ostatní nejsme v průměru o nic chytřejší?

2 0
možnosti

Hlavně se těm ostatním do funkcí až tak moc nechce. Lid je pomluví a to slušného člověka netěší.

0 0
možnosti
Foto

pane kolego, ;-) až tak blízko straně ČSSD nejsem, ale už dlouho jsem se nezasmál tuposti předsedy a dalších ve vašem volebním regionu....mimooborový dělají oborovou práci zvážíte li  kolegiálně jakou aritmetickou řadou ( matem. problém) či metanovou reakcí ( chem.děj) zde řádí mnoho spoluobčanů na úkor slušných lidí, že? V politice ČR  nemusíte nic umět, většina jsou, co do počtu, bílí koňové se základními schopnostmi. Např. jak zvednout ruku při hlasování. Nebo podepsat se a také umět vybírat peníze ze svých kont v bankách. SObotkovo vystudování a život ukazuje, že bez zkušeností a zájmů lze mystifikovat, mlžit..tak jsem se trochu vypsal a vám dal karmu[>-]EU mimochodem to o čem se rozepisujete za chvíli nebude scifi!!!!

5 0
možnosti

Nechci se tady přít o Sobotku, jen bych připomněl, že i zemi snů USA byli špičkoví politici, kteří od "kolébky" (studia práv) nic "pořádného" nedělali, jen politiku. Například B.Clinton, americký prezident. A to USA žádnou mimořádnou dobu jako tady r.89, kdy se měnily garnitury, nezažily. Musíte si z vyknout, že politik je profese, ne že z MUDr jako Macek uděláme politika.

2 3
možnosti
Foto

........opravdu Vám mohu doporučit - nevolte ČSSD , nevolte nikoho , protože všichni , které znáte dělí nulou , nebo chtějí být předsedy , nebo.........., jsme národ tupců , a tí , kteří by mohli být volení , jako autor článku , o to nestojí , tak co s tím ?.........:-P:-P

0 0
možnosti

Váš článek se mi zdá strašně chaotický a o to víc, že jste učitel. Semelete v něm všechno. Ale vážněji - v Česku je politika v podobě být ve straně, ale spíše u strany, stále atraktivní šance. Za komunistů i teď. A dnes to má výhodu, že těch partají je víc a navíc případné prebendy jsou proti našemu mládí nesrovnatelné. Nepovede se to každému, ale ve sportce také nevyhrají všichni - a tady je pravděpodobnost přece jen vyšší.

3 0
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik