Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ronald Reagan, jistě velmi významný president USA, byl hollywoodským hercem. Jistě nelze říci, že by USA  a světovou politiku vedl špatně. 

Ono je to vážený blogere trochu jinde. Nelze jednoznačně říci, že ten pro zrovna nevystudoval Science politique v Paříži, bude nutně neúspěšným politikem. Možná zrovna ten, kdo začal tzv od píky, prošel přes etapu, kdy se živil rukama a ví co je to denodenní dřina, může být daleko lepším politikem, než synáček zazobaných rodičů. Vše je spíše v charakteru člověka, a ten se po nějaké době pozná.

Ve světě - myslím v tom vyspělém - se nemůže stát, aby se v celostátní politice náhle objevil někdo, kdo si předtím neodkroutil nějaké roky v komunálním dění. A tam se rychle pozná, je-li jedinec mamlas či nikoliv. To jen v naší banánovce může sedět v Senátu ČR gauner Palas, který účelově mění stranickou přílušnost podle toho, co mu momentálně více nese.

4 0
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik