Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..no dobrá...nemáte rád modrou a Polaneckého.....to beru...ale proč jste tam smolil všechny ty ostatní nesmysly...????..no .....jsem jaksi nepochopil

0 0
možnosti
LN

..běžte už s tím prinmitivním agitováním do háje.....;-€

0 0
možnosti
JN

Jen hlupák a pitomec by vám odporoval. Karma

0 0
možnosti
Foto

K50a82r74e67l 91R21a31d26a

21. 9. 2013 0:30

Hodně smutná, ale pravdivá bilance.

2 0
možnosti
Foto

R24o31m48a95n 32K16o87z32e30l

20. 9. 2013 23:49

Hlavně pro paní Šporkovou - znám mladou nezaměstnanou, která hledá práci už tři roky, občas má oficiální brigádu nebo co vím, tak pracovala mezi tím 2 měsíce, kdy měla jedna firma více zakázek. Nebere ani korunu dávek, takže to znamená šetření, odříkání, vybírání úspor a to opravdu nepovažuju za normální život.

když jsem byl nezaměstnaný krátkou dobu já, tak jsem dosti často musel čelit otázkám příbuzných a známých, zda už práci mám, jaktože ne, hledám vůbec a to byla také pořádná motivace. Ti vaši známí nezaměstnaní musí být velmi otrlé povahy nebo se zřejmě vůbec s nikým nestýkají.

1 0
možnosti
Foto

Když někdo nic neumí a nic nového se učit nechce, ruce má levý jak šavle a hlavu dutou, tak si práci nenajde, krize, nektrize.

8 2
možnosti
PK

Když vezmete jen oficiální nezaměstnané, tak asi většina není dutých a levých a líných. Vždy pracujete s pestrou mozaikou lidí (co do úrovně a schopností), nemáte žádnou Chelsea nebo Bayern. Tím neříkám, že se nemá tlačit na pilu ale má to limity.

2 0
možnosti

Pokud u nás někdo může říct, že se mu "nevyplatí" vzít špatně placenou práci, protože na dávkách dostane totéž nebo jen o pár korun víc (a může přitom sedět doma) - tak sociální dávky štědré JSOU!

7 2
možnosti
Foto

Opravdu, tak si za ně zkuste žít.

1 1
možnosti
MP

Svobodní chtějí abychom byli danový ráj. Pak by sem přišli investoři tak jako do Irska, kde se velmi prudce snížila nezaměstnanost a vzrostl HDP na 17%!!!

3 2
možnosti
AP

Ä bylo to před tím nebo potom, co museli s EU řešit záchranný plán? ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik