Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J96i14ř50í 84V70o16l46e78k

16. 7. 2013 1:02

je mi z vás zle.

0 2
možnosti

No, mně je hodně zle z pana Schwarzenberga.

1 0
možnosti

"Co se týká vzdělanosti, chtěl bych Jeho knížecí Milost požádat, ať předloží diplom, žádný ovšem nemá."

Fakt takhle kadrujete? ;-D;-D;-D

0 1
možnosti

Kádruje? Nevíte o čem mluvíte (píšete), omlouvá vás jenom mládí a nezkušenost s opravdovým kádrováním. Né že bych vám to přál, ale to byste koukala ... :-)

0 0
možnosti

Neco o te korupci , citat z vaseho linku:

WStalo se to před dvaceti lety. Karel Schwarzenberg se tehdy u českých úřadů ucházel o navrácení majetku svých předků. A jeden z úředníků naznačoval, že restituci může protáhnout na léta, pokud mu ovšem kníže nepůjde na ruku. "Bylo to velmi dávno. V době, kdy jsem nebyl tak známý jako nyní. Byl jsem v úplně jiné situaci. Ten úředník prostě seděl na šanonu a na tom, jak rychle vše dopadne, bylo závislých víc věcí i lidí. Já už jsem to na sebe kdysi řekl, ale to si asi novináři nepamatují," popsal on-line deníku TÝDEN.CZ Schwarzenberg.

Někdejší kancléř prezidenta Václava Havla a nyní šéf TOP 09 ustoupil. A úředníkovi, který od něj žádal "něco navíc" za svoji práci, vyhověl. 

Me to pripada jako sproste vydirani os ceskeho urednika.

0 1
možnosti

Ale vůbec né, paní Balcarova! Jde pouze a jenom a korupci v podání pana Schwarcenberga, které se dopustil, aby se dostal k majetkům. Tento člověk nejenom že musí úplně "z kola ven", ale nikdy se neměl do "kola" dostat. Podvodem získal vše v této republice a ještě jí neskutečně škodil a škodí dál. Jeho poslední "žalování" Rakouským novinářům je jeden z jeho nejodpornějších činů. Nezaslouží si naše občanství.Rv

1 0
možnosti

Poslanec Schwarcenberg nevydýchal prezidentskou prohru, tak bude odteď pomlouvat ČR všude ve světě a poslanec Kalousek nevydýchal, že už nebude ministrem, mimochodem on nikdy nebyl pouze poslancem, vždy měl nějaké funkce, tak taky kope kolem sebe. Prostě ten držkopád hoši nějak nemůžou strávit.;-)

2 1
možnosti

On chrápal, i když v parlamentu mluvil Kalousek. Obávam se, že chrápe i v OSN a i v případech, že mluví maximálně pravicoví, tudíž podle Schwarzenerga rozumní politici.

2 0
možnosti

D11a92d90a37k 39P13e63t55r

14. 7. 2013 18:44

Máte karmu a obdiv. Chlape, vy máte ale odvahu. A na víc se divím, že  váš názor prošil sítem iDNES.

4 0
možnosti

J27a73n 49H63l93e22d46í31k

14. 7. 2013 15:56

1)) diplom obzvláště v Česku-- neznamená vzdělání ani inteligenci

2)) ZEMAN těsně před volbami řekl v přímém přenosu v ČT:: a) - Bohdalová mi pláče do mobilu, že jí vyhrožují za láskyplný projev k mé osobě, b)- podporuje mě Fischer a kámoš Franz, c)- Schwarzbrg v Čimelicích zdražil nájem a Táňu Bílou vyhodil (lež), d)- prý se Smoljak obrací v hrobě nad postojem Svěráka (Smoljak naopak velký kamarád KS, e)- Zemanův tým se snažil zkorumpovat Hanáka, f)- Zeman tvrdil že na zámku má KS Hackenkreuze-- přitom Hardegg 287 roků Schwarzbrg nepatří!!, g)- Zeman se holedbal, že Šloufa odstřihl, což redaktoři dokázali, že ne, h)- Zeman lhal, že v Brits listech četl, že Posselt KS chválil za postoj k Beneš dekretům--- odvoláno, ch)- Zemanovi se neférově zdařila past na KS--ohledně Beneš.dekr., Schwarzenberg pouze prohlásil, že v roce 2013 by Beneš nemohl už 3,5 milion.národ beztrestně vyhnat-- kolektivní vina za narození.

2 7
možnosti

J27i89ř75í 48V85o58l33e27k

14. 7. 2013 16:11

Ať je Zeman jaký chce, hloupý není, přesně věděl o jaké voliče bojuje, a co od něj chtějí slyšet, tak jim to dal. Nakonec sám prohlásil, že 1/3 lidí žijících v ČR jsou hlupáci, a podle volebních výsledků to trefil celkem přesně.

0 6
možnosti

Autore , ještě jste zapomněl na aféru p.Čunka  , kdy jeho milost před celým národem prohlásíl , že když forenzní audit neprokáže , že p.Čunek je nevinný , tak že nemůže  s takovým člověkem být v jedné vládě. Audit neprokázal Čunkovou nevinu , přesto jeho milost neráčila dodržet slovo a neráčila odstoupit.Do té doby jsem knížeti Schwanzenberkovi věřil,od té doby mu nevěřím ani slovo a bohužel mně neustále utvrzuje v přesvědčení , že je to lhář , korupčník ( zloděj ) a podvodník. On a jeho guerilla chtěli v prezidentských volbách uzurpovat moc pro sebe a jeho germanské soukmenovce a s titulu funkce napomáhat dorozkrádení České republiky. A že tady měl dostatek uplacených českých občanů ve vysokých funkcích , ochotných při této rozkrádačce spolupracovat , svědčí i současný proces postupného vyšetřování a věřím , že i usvědčení těchto lumpů. Lítují toho , že mně při předvolební kampani zklamali lidé , kterých jsem si vážil, především umělců .;-O8-o

12 3
možnosti

No jo s Veseckou byli všichni nevinní.;-D

3 0
možnosti

Technicky - šlo o Teslu Mirovice.

1 0
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik