Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Vážený autore promiňte, článek je dlouhý, obsahuje některé obecně známé pravdy, ale domnívat se, že investování je otázka matematiky je blábol. Investování je otázka informací, pokud informace mám, pak stačí počty.

1 0
možnosti
RK

Lepší vrabec v hrsti..... To jsou rady. Ty akcie můžou spadnout a někdy i tak, že člověk přijde o všechno. Raději být +- na nule. Můžu pohádkově zbohatnout a nebo také ne.

1 0
možnosti
JF

J90a79n 47F97r39o16l86í16k

3. 7. 2013 14:47

Tak především to je pro důchodce a koníčkáře. Prostě chce to dostatek času. Kdysi dávno jsem se takto věnoval kuponovým akciím mé rodiny s celkem dobrým výsledkem, ale to úsilí.

1 1
možnosti
JT

Ta posledni veta je perla -  k investovani do nekterych produktu je treba docela slozita matematika. Za zadnym investicnim nastrojem neni nic, co by se nedala zvladnout v Excelu, takze zadne moc velke slozitosti.

1 0
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik