Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Rádio Jerevan se ptá: Obnoví zrušená Státní bezpečnost svoji činnost?

Nezávislý svobodný vysílač Rádio Jerevan si klade otázku: obnoví zrušená Státní bezpečnost svoji činnost? Zvláštní zpravodaj Rádia Jerevan informuje o tom, že podle několika zdrojů z okolí vedeni koalic Spolu a Piráti a STAN, se t

RádioJerevan se ptá: Obnoví zrušená Státní bezpečnost svoji činnost?

 

 

Nezávislý svobodný vysílač Rádio Jerevan si klade otázku: obnoví zrušená Státní bezpečnost svoji činnost?

 

Zvláštní zpravodaj Rádia Jerevan informuje o tom, že podle několika zdrojů z okolí vedeni koalic Spolu a Piráti a STAN, se tato volební seskupení připravují na to, že v případě, že budou sestavovat vládu, obnoví zrušenou Státní bezpečnost pod názvem StBIS, která by měla jít po představitelích levice.

 

Ostatně, zdá se, že už si někdo zaregistroval internetovou doménu STBIS.CZ. A známá televizní stanice HIR (Hlas islámské revoluce), blízká ODS, si zaregistrovala název pořadu „StBIS pátrá, radí, informuje“.

 

Pokud věříte předvolebním slibům politiků, jako je politologický kecálek prof. Petr Fiala, tak už si asi nepamatujete, jak natočili novináři skrytou kamerou kandidáta ODS na premiéra, nechvalně proslulého Topolánka, který se podřekl, že „kdybychom jim řekli pravdu, tak by nás nikdo nevolil“. Např. sliboval, že v souvislosti se zvýšením DPH to vynahradí důchodcům jednorázovým zvýšením důchodů o 1 tis. Kč, což samozřejmě ani náhodou neprovedl. Když jeho vláda směřovala ke krachu, tak se ho novináři ptali na tento slib, tak už „zapomněl“, co sliboval, a tvrdil, že slib splnil, že ale jaksi za celou dobu vládnutí jeho „protikorupční vlády“. Ostatně, kde skončil jeho klíčový poradce Marek Dalík? Přece ve vězení! ¨Sám Mirda se vylhal z obvinění z něčeho, co se dá nazvat úvěrový podvod za 40 mil. Kč, s pomocí přátel z pražské ODS.

 

Novinka pro voliče budoucí „ size="9pt"protikorupční vlády“ s účastí ODS: všechny předchozí protikorupční vlády skončily kvůli korupci.

 

 

size="9pt"A co lékaři? Jak volí lékaři?

size="9pt"Většina lékařů v naší republice je nepochybně pravicově orientovaná. Někdo má trochu slabší paměť. Za osm let vlád ČSSD Paroubka, Grosse, Špidly a Zemana se lékařům zvýšily příjmy na dvojnásobek, stejně volili ODS, atd.

size="9pt"Potom organizovali akci „Děkujeme, odcházíme“ (ale nevíme kam), proti pravicovému ministrovi za TOP09 Leoše HEGERA, který s nimi podepsal smlouvu, na jejíž plnění se stejně vykašlal.

 

size="9pt"Potom stejně volili lékaři znovu pravici. Za vlády ČSSD BOHUSLAVA Sobotky se tarify lékařů zvýšily o 35 proc. Stejně si lékaři volili pravicové vlády. Teď už zase vzlykají po ODS a TOP09. Uvidíme, čím budou vyhrožovat, pokud by vládla tzv. současná demokratická opozice.

 

size="9pt"A co učitelé?

size="9pt"Koho volí tato sociální skupina, tak úplně statistická data nemám. Moje geniální sestra, která většinu života učila procenta a zlomky na základní škole, ale volí ODS.

size="9pt"Můj otec obracel oči v sloup. Teď už paní „profesorka“ na střední škole má teď na Internetu hodnocení od žáků: „tato učitelka neumí vysvětlit svůj předmět.

 

 

size="9pt"Učitelé na univerzitách jsou asi rovněž pravicově orientovaní. Když před několika lety „vyběhl“ prezident „rozhodnutím ODS profesor“ Klaus se skutečným vítězem voleb Paroubkem, tak se můj tehdejší soused, pan docent z UPCE, radoval a říkal mi, že přece nechci, aby vládl ten PAROUBEK, „ta kreatura¨“. Odvětil jsem mu, že se budou snižovat ve státním sektoru platy. Pan docent odvětil: „ale ve školství ne!“. Česky řečeno, když se vymr… s někým jiným, tak se pan docent radoval. S učiteli jaksi vyběhli o rok později. Prostě „rozděl a panuj“.

 

size="9pt"Teď už zase demokratická opozice vyhrožuje státním bankrotem, pokud by vládla současná vláda. Sedm let pravicových vlád některým občanům stejně neotevřelo oči.

 

size="9pt"TOP09 přišla o své dvě klíčové „osobnosti“.

 

size="9pt"Mladé blbce ovlivňoval Dominik FERI, superambiciozní trouba, namistrovaný a nevidící si ani do úst. Jediným, čím zaujal, byl jeho geniální účes. Voliči si prostě volili maskota.

size="9pt"Druhou „personou“ byl knížepán KARLÍK ŠVARCÍK. „NONŠALANTNÍ, VZDĚLANÝ, prý nás dobře reprezentuje“. Jeho nonšalanci bych nazval buranstvím, vzdělání žádné nemá a byl největší absentér ve Sněmovně. Pokud nás v ní „zastupoval“, tak spal na lavici. Když žvanil v telce, tak blábolil nesmysly, opakoval fráze a plácal nesmysly.

 

size="9pt"Vraťme se k Rádiu Jerevan. Kolega z TOP09 „rozhodnutím SSM inženýr“ Mirda KALOUSEK odešel z politiky. Z veřejného života asi neodejde. Jak by řekla jeho soukmenovkyně Vlastička PARKANOVÁ, „na to má naši zem příliš ráda. „Mirda má zkušenosti z ministerstva obrany. Dost výstižně to vyjádřil BABIŠ, jak vypadalo jeho působeni ve vedeni ministerstva obrany. Nedělá si KALOUSEK „zuby na šéfa StBis? Asi ne, sám se vyjádřil, že míří do oblasti financování vědy. Evidentně další sektor v ohrožení. Dělá si zuby na šéfa Grantové agentury ČR?
To se máme tedy na co těšit!

size="9pt"Informace Svobodného vysílače Rádia Jerevan jsou relevantnější než sliby představitelů některých stran tzv. demokratické opozice.

 

 

size="9pt"Současná vláda se chovala k nám, obyčejným lidem, rozhodně lépe, než vlády ODS, TOP09 atd. Pokud slyšíte na sliby o konsolidaci státních financí, zastavení zadlužování atd., tak to je třeba číst nepochybně tak, že po volbách opět začnou blábolit, že dostali mandát a začnou zase orubávat a osekávat důchodce, zdravotně postižené a nezaměstnané. Snižování daní jsme zažili za ODS a TOP09, kdy snížily tyto vlády daně geniálním podnikatelům, velkozlodějům a velkopolitikům a velkomanažerům. Když se tvořila vláda Petra Nečase, tak jsem říkal kolegovi, tato vláda zvýší daně.

size="9pt"Ano, zvýšila DPH na potraviny, léky, knihy atd.

size="9pt"P size="9pt"řed čtyřmi roky v České televizi po volbách fabuloval geniální ekonom Tomáš Sedláček, že by chtěl „fiskálně neutrální“ daňovou reformu. Tedy snížení přímých daní a zvýšení DPH. Fiskálně neutrálně reforma dle receptu Sedláčka by zvýšila výdaje právě těch důchodců, nezaměstnaných a zdravotně postižených.

size="9pt"Z PARDUBIC a z Jerevanu „PRAVÝ DOKTOR PŘÍRODNÍ VĚD“ Karel Vašíček

 

 

Autor: Karel Vašíček | sobota 9.10.2021 12:19 | karma článku: 17,01 | přečteno: 493x
  • Další články autora

Karel Vašíček

Šílený střelec a selhání policie

Včera jsme zažili zřejmě nejhorší jednotlivý trestný čin v našich dějinách. Detailů jsme se zatím mnoho nedozvěděli ani od policie ani z médií. Nabízí se několik otázek.

22.12.2023 v 11:35 | Karma: 27,27 | Přečteno: 2100x | Diskuse| Politika

Karel Vašíček

Kdo cestou k moci vraždil a vraždit bude dál.

Slova písničkáře Vladimíra Merty byla aktuální před lety po pádu tzv. komunistického režimu. Dnes bychom slovo vraždit mohli nahradit slovem lhal. Nicméně ve výzkumech veřejného mínění nemalá část populace uvádí, že současní polit

17.8.2023 v 11:06 | Karma: 20,44 | Přečteno: 487x | Diskuse| Politika

Karel Vašíček

E-mail predsedovi CSSD MIchalu Smardovi

Dekuji za newsletter "priteli" Smardo, Jak jste dopadli ve volbach? Jako sedlaci u Chlumce Ptam se, koho muze zaujmout chudak jako jste Vy, nebo "pritel" Hamacek

14.10.2022 v 17:54 | Karma: 9,33 | Přečteno: 317x | Diskuse| Politika

Karel Vašíček

Výročí narození matematika Alana Turinga, utajovaného hrdiny 2. světové války,

Výročí narození matematika Alana Turinga, utajovaného hrdiny 2. světové války, pár slov o Antonínu Svobodovi čsl. průkopníku počítačových technologií světového významu A. Turing – otec moderních počítačových technologií.

23.6.2022 v 19:29 | Karma: 13,14 | Přečteno: 356x | Diskuse| Politika

Karel Vašíček

Jsme v polovině pandemie koronaviru?

Už dva roky světovou populací drtí pandemie, kterou nikdo z naší generace ani z našich rodičů nezažil. Když už „hořela“ značná část Itálie, někteří novináři a politikové psali, že koronavir je vymyšlený a vše, co se kolem nás děje

13.2.2022 v 13:51 | Karma: 10,76 | Přečteno: 449x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Hamás zveřejnil video Američana a Izraelce unesených v říjnu loňského roku

27. dubna 2024  19:18,  aktualizováno  21:55

Palestinské hnutí Hamás v sobotu zveřejnilo video zachycující dva z rukojmích, které uneslo při...

Trumpova potenciální viceprezidentka zastřelila fenu. Byla nevychovaná, napsala

27. dubna 2024  21:46

Guvernérka Jižní Dakoty Kristi Noemová, kterou by si exprezident a předpokládaný republikánský...

Rusko útočilo na zařízení, která zajišťují dodávky plynu do EU, řekl Zelenskyj

27. dubna 2024  20:14,  aktualizováno  20:33

Sledujeme online Sobotní vzdušný útok ruských sil na energetickou infrastrukturu Ukrajiny cílil na plynárenská...

Povolení stavby do měsíce a online. Úředníci v obavách, mezi stavaři skepse

27. dubna 2024

Premium Místo obíhání stavebních úřadů a shánění razítek k povolení stavby nebo rekonstrukce bude lidem...

  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik